Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller med ett T framför kanske....


Rosornas krig


Rosornas krig
Man kan undra om det inte var omöjligt att undvika
Att nån, som Ylva skulle gå ut som verbalt ”skjuta”
Sin partiledare sin inom ”” kanske

Men när man ser att hon är en av dom, dom där
Snikna, som roffat åt sej i offentligheten
Med uppdrag och grejor där det värsta var
Bolaget som staten som S betalade 155 miljoner
För ett bolag där hon som VD hade mer i lön
Än, vad de sålde för mindre än fem miljoner
Och hon hade mer än 5 miljoner i lön
Och allt detta på ett år…
Försäljning ca 5 miljoner, kostnader 155 miljoner
Inkompetens för 150 miljoner av kostnad för arbetar och skattepengar

Där hon då dessutom var sambo med en finansminister
Och riksbanks ledamot, men har ingen skam alls över detta
Och den falska darren i rösten klingar än mer när man tänker på
Att hon är en av dom myglat åt, topparna sina höglöner
Åt sej och ”sin man” de kanske är de största bidragstagarna
Möjligen med konkurrens med Göran Person m fru

Räkna samman deras pensioner och avgångsvederlag
Så ska ni se på vad ”sosse solidaritet” står för
Det är att ”sosse tippen” ska ha ”pensions toppen”
I alla lägen
SÅ de familjerna är nog värst möjligen i konkurrens med
ULF Adelsohn m fru men M har ju den skillnaden att de
Säger sej vara egoister och är det

Sossarna i toppen snackar ”solidaritet”
Men skiter konsekvent i det
Så det är falskspelet därvid lag som alla ledsnat på
Juholt har ju tvingats att bearbeta det hela
Medans Ylva och Erik, liksom Göran och hans vin(n)arflaska
Fortsätter med festen som få kan ta del av
Men många, alla egentligen, får betala för

Den S-venska djurfarmen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-01-02 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO