Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ättestupan i modern form


När Stockholms stads tjänstemän mörkar
Då mörkar man verkligen
Man stryker helt enkelt över
Med penna

Ja i fall av ett s k äldreboende
En rapport, därifrån
Så man strök helt enkelt över
Det som man inte ville nån skulle se

”effektivt mörkande”
Med blyerts eller kulspets
Man köpte en kurs, för att kunna ”stå emot”
Stormen av protester

Detta är tydligen, ”verkningsfullare”
Och viktigare än funktionen
Och troligen gäller det inte bara de äldres boende
Och ev överlevnad t o m

Ättestupan verkar vara gjord av de nya ”vårdbolagen”
Och stadens ”folkvalda” tillsammans..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-02 17:09



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
åh, så bra skrivet...

varför reagerar inte vi människor mer
är vi uppgivna, eller har vi ingen påverkan längre???

applåder
2012-01-02

  marie-helene
Sånt här sker när högerregering får makten,dem älskar pengar över allt annat..
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO