Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rarings visa

min raring, frigör dina fjärilar i vindens armar
gråt efteråt och känn impulsernas vibrationer
på ängen där du står
häll ut vinet min raring, det är bara ord vi inte klarar av
ge dig av mot andra ängar där ingen ska se din sårbara själ dansa varsamt runt
lägg dig ner min raring, vila ditt huvud efter nattens brand
låt ingen komma åt dig
ta min hand




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 242 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-02 12:10



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Carl
:)

Mvh
2012-01-06

  Glömmaren
Tack för din fina sommarkänslan som du gav mig!
2012-01-06

  Gab
Jag ryser och ler, gudomlig.
2012-01-06

  Tillbringaren VIP
Fina formuleringar, varm känsla
2012-01-03

  alvan
En fin liten visa full av värme och omtanke!
2012-01-02

  Ninananonia VIP
Väldigt vackert.. :) en rarings visa...
2012-01-02

  anits VIP
Vemodsvackert
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling