Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng inte dörren

stäng inte dörren
när du tror att vi har sagt allt
låt tiden avgöra
om det finns en frö av hopp
stäng inte dörren
lämna dom på glänt
jag vet inte
om jag vill ha dig nu
eller
senare




Fri vers av lory
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-02 14:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hoppfullt!
2012-01-03

  Ronny Berk
en diktarjagets fundering, som ställer mej som läsare i fundering
2012-01-02

    svarta ängeln
Så sant! Man ska inte låta en sa som en dörr vara en orsak / ett hinder man vet aldrig vilka känslor man vaknar upp med nästa dag!
2012-01-02

  Ninananonia VIP
då är det bra att lämna den på glänt :I
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen