Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill tro på Sinnesron

Vill tro på en ljus morgondag
Vill tro på framtiden
Vill känna hoppet i mitt hjärta
Om en morgondag
Där sinnesron och tryggheten finns

Vill vakna med tron och hoppet
I mitt hjärta
Sinnesron i själen
I morgon




Fri vers (Prosapoesi) av Annica_N
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-02 21:41



Bookmark and Share


  fillatelli
Jag har nu läst flera av dina texter.
Mycket starka, självutlämnande och innerliga.
Trots åldersskillnad så är igenkänningsfaktorn hög många gånger.
Du har ett härligt flyt och jag hoppas på din tro och ditt hopp redan idag och inte imorgon. Väck nyfikenheten, veckla ut och se vart vingarna bär. :)
2012-01-09

  lillstrumpa
Man kan alltid hoppas på en framtid som ger en hopp och ro.

Man kan alltid hoppas på en morgondag som skall vara som igår där man längtade efter i övermorgon...

Fint skrivet fröken : )
2012-01-02

  PPQ
vilken text den ger ens tankar vingar
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N