Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill omfamna




vill omfamna
det svarta och avgrundslösa
för det är så välbekant
en gammal vän som jag så känner väl

låta allt flyta bort från det som är
det är tilltrasslat med så många frågor
kan inte svaren utantill
allt blommar ut i missförstånd

få vakuumet ta över
slippa känna livet som är
känslor som flyter fram som molnen en stormig dag

vill omfamna
det svarta och avgrundslösa
kan de svaren utantill
där finns inga känslor
välbekant och tryggt

det som är
är ändå inget någon förstår

utan allt slutar som vanligt i missförstånd




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-29 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N