Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För vissa är det synd om, för andra är det tabu


Ler mot dig




mina knän bär mig inte
i mina ögon bränner tårarna
ångesten skaver

ler mot dig
som inget har hänt
skrattar åt dina skämt

står stark kvar
håller hårt i hoppet
om en morgondag

duschade
tvättade håret
letade efter de renaste kläderna
allt för att du inte ska få se

det som du inte kan ta


hur jag egentligen mår




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-27 19:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N