Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I horisonten




någonstans
långt borta
som en skugga i horisonten

sakta
stilla
rinner tårar
ner för en osynlig kind

slåss mot livet
att existera

det är inte detta liv
utan bortom
skuggorna i horisonten
där solen går ner

en sol som skär
blodröda strimmor
längs horisonten

bortom där
existerar
ett liv

som jag tror är mitt




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-04 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N