Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliggjord





svaret

som blev
 
gavs
var

det som är min vardag
inte
existerar eller finns

det är jag
som inte
är
tillräckligt anpassningsbar

med det
suddades
jag bort

för
det som är min vardag
funktionsnedsättning
fick

inte finnas




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N