Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgondag



det som inte blir idag
finns det en morgondag för

dagen blev inte som förväntad
så finns det en morgondag för allt som inte blev

allt tänkt idag så
ska jag göra allt detta underbara
alla måsten
behöver inte alls bli
vara
för det finns en morgondag

för livet är så mycket mer
än se allt som måste
ska bara

glöms bort i allt detta
är

att leva




Fri vers av Annica_N
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-09 08:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Klokskap på hög nivå!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N