Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning - Annica_N


Lämnar bakom dig






mitt i allting
stannar allt

du vet

känslan är stark

vet
att allting kommer att bli okej

lämnar gårdagen
med sina svarta skuggor
sorg
desperation

bakom dig

lämnar framtiden
sina skuggor av oro
rädsla
tårar över att inte veta

bakom dig

du står här just nu

vet
att allt kommer bli


okej




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-23 18:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N