Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk vad en hormondush kan ha för effekt...


Snabbis

kokande blodet
behovet tar över mig
lyfter på kjolen
din kuk tränger i mig
mmmmmm
precis vad jag behovde...
mmmmm
lugnet
dunstar stillhet
kysser dig
omfamnar världen
med mer energi
utstrålar glädje
kysser dig




Fri vers av lory
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-02 22:41



Bookmark and Share


    tramp
haha riktig snabbis som att åka hiss, en sådan mellan varje våning !
2012-01-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
när som - en kvinnas lustors bör bejakas, tillfredsställas
2012-01-04

  Lorenzolars
ohh yes rakt av
2012-01-04

  Ronny Berk
en text som omfamnar världen med kärlek, glädje och energi
2012-01-03

  Lars Hedlin
Che bella sensazione .. esplosiva profonda profonda
2012-01-03

  M M Mannheim VIP
Ja Lory! Beundrar ditt sätt att skriva erotiskt! Man vill bara vara med.
2012-01-03

  Ninananonia VIP
erotiskt :)
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen