Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergslag, barndom

I grågruset glimtar slaggstenar
i alla nyanser av hav
vi plockar dem i överfulla fickor
obeskrivbara skatter,
och de lenaste kvistarna
järnekens blankgröna blad
kamomillens honungsdoft
och våra ögonlock björkarnas löv
skiraste, oskattbara
vi blundar hårt mot solen
för att sakta öppna ögonen
och allt är blått




Fri vers av Grävling
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-03 00:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara Bergslagen
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling