Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För glasklara nätters skull

Vi är ingen film
inte den vackraste sången i slutet
och du förgiftar alla du möter
med minnet av händer mot hud
jag klibbar mot dig när du sover
alla dina kärlekar rinner i mitt bröst
och jag söker efter dig
genom återstoden av drömmen och vidare
vaknar med sköra skal bakom revbenen
det vackraste ljudet av glas som brister




Fri vers av Grävling
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-03 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling