Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dels problem



Vad kan man inte hitta på
För att ha nåt som nån kan tro
För att få nån att förstå
Att man kommer, försent till ro
Hemma




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 01:29



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Huvudsaken är väl att man tror och förstår själv.
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO