Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkamp och skrivkramp


I skrivande stund
Finns ingen blund
I min skrivarlund
Att tillgå

Men man gör vad man kan
Starten man fann
Innan den förran
När man ska fortgå

Och tiden som man vet
Är nåt som inte är evighet
När man tror man säkert klarar det
Så rinner de bort som en fri å

Och man tragglar återigen
Med det som blitt fiende från vän
Och till slut man somnar, än sen
För att imorgon återgå




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-03 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO