Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltron till politikern a


Det är allvarligt för tilltron om
Politikern i Solna fälls, säger man innan
Nu fälldes han INTE av nån konstig anledning
Fast han fått, nästan 1 miljon för sina ”konsult uppdrag”
Märkligt

MEN det är ännu allvarligare för ”tilltron”
Att han inte fälls
Allvarligt för tilltron till lagen
Till politiken till Sverige som
”rättssamhälle”

EN lag för vissa, och för de med förtroende uppdrag
Så verkar inte det finnas lagar alls
I varje fall inte nån
Heder…. Rena mumindalen i mygelform




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 10:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr är jag inte förvånad, det börjar bli legio, lustigt att det här accellererat under Reinfeldt ? Visst, det fanns under Persson med, men inte i samma omfattning.....
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO