Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckare


Man kan vara förtryckare
Eftertryckare
Eller en som kämpar mot alla tryck
För som efter om de är emot andra…

Det vill jag trycka på
Som och med eftertryck
Det finns värre typer
Än de i tryckeriet

Även om det numer är
Offset mer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO