Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan se saker och slå ifrån


Man kan se saker och slå ifrån
Säga ifrån
Men man kan bejaka
Bestrida eller vara likgiltig till, allt....
eller i olika former och stadier av detsamma.
Sen finns det ju olika stadier i allt med...

Slutligen så får man
Tvingas man
Att stå till svars för allt
Även det man inte gjort
Speciellt om man kunde




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO