Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp och stjäl


Det där med handel av ”varor”
Mänskliga delar, reservdelar
Njurar, och annat

Måste beror på nåt stav fel
Och ännu mer moral och rätt o fel
Mellan ”kropp och stjäl”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-01-03 22:51



Bookmark and Share


    glasa VIP
finurlig
smart
och imponerande

"kropp och stjäl"

wow
vad tydligt
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO