Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GriSarna i djurfarmen



Våra låga förtroende siffror
Beror inte på nåt annat än partiet och
Partiledaren säger Ylva Johansson

Men sanningen är nog mer den
Att den beror på
Den socialdemokratiska snikenheten

Eller mer, toppolitikerna inom socialdemokratins
Snikenhet men såna som ”Ylva Johansson” kommer aldrig
Att inse det, än mindre erkänna

Detta är nämligen ett uppvisande av föraktet
Mot, vanligt folk, som arbetar och försörjer detta drägg
”grisarna i djurfarmen”




De säger en sak
men gör en helt annan
och vet inte ens om att skämmas...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger
Publicerad 2012-01-03 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO