Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru kärlek



Har nån tittat på dej sen du gjorde dej illa
Jo doktorn på jobbet svarade han

Jag antar att hon granskade ordentligt, sa då frun
Med värme i rösten som ett frysskåp…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO