Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortkrattning



Ferlin skriver
Att han är ett visset löv
En del verkar va så med
Som han
Man känner sej så ibland med
Som, han, skrev…

Man hör såna
Man hör såna som kraxar
Som vissna löv
Som i väntan
Att bli uppkrattade




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO