Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅNT får man inte säga



Samtidigt som det kommer in en massa folk
Till SÖDERTÄLJE
Märkligt

Så blir det kanske landets mest kriminella stad
Vilket många av oss som varit där och jobbat
Sagt att det varit på väg mot länge

Men det märkligaste är att skriva som jag gör nu
Är kanske mer riskfyllt i ”lagens mening”
Än att vara iblandad i ”nätverket” eller kriminaliteten

FÖR man FÅR inte skriva sånt
I vårt land, inte ens om det är sant
Men besök ett det själva så, får ni se…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO