Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga mutbrott


Jag har inte varit med om några mutbrott
Jag har själv bara ”glömt att informera”
Sa han Solnas mutåtalade
”mulade” mupp till kommunalråd

Som inte fälldes i o f s (förvånande?)
Men med tanke på vilka som annars frikänns
Så undrar man vilka som verkligen ska kunna fällas
I förekommande fall

Klart är att vissa inte skäms eller ”vet hut”
Över sitt beteende
”ska ha ska ha ska ha ska ha”
för att sen ”jag har inte gjort nåt”

Men den som får lön av en uppdragsgivare
Och ”gratifikation” av den som ska göra jobb
Åt den första, är ju i princip redan fälld
Av sej själv om inte annat


"Lätt att gömma nån miljon"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO