Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En underbar dröm, verkligheten något annat

 

 

drömmen

 

himlen gråter

tårar av glädje

droppar ner

fuktar gräset

barfota

vinden pustar

smeker kind

blåser rak lugg sne

ser bedårande ut

en mun ler

den andra skrattar

kysser varandras läppar

faller ner

rullar

i fuktigt gräs

älskar

med varann

 

 

verkligheten

 

himlen gråter

tårar av smärta

forsar ner

dränker

ödsliga gator tomma

vinden blåser

slår pojke på käften

faller ner

mot asfalten

gråter ensam

skriker i tystnad




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-03 05:54



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Den här är bara-perfekt.
2012-03-29

  Ninananonia VIP
Tycker om denna dröm....även om den smärtar så mot slutet...
2012-01-10

  Lovisa Lindbom
Vackert bildspråk med intensitet.
2012-01-05

  Fru Intighet
Vackert, men smärtsamt.
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP