Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tack Cyberlife för inspiration...


En insikt...


En insikt
Att förstå varför
Att veta hur
Men inte kunna

Att inse
Att om inte jag
Gör rätt
Hur ska jag kunna
Begära
Hoppas
Tro
Ens tänka tanken
Att hon
Skulle vilja sätta sej
Hos mej
När jag inte ens
Skaffat henne
En stol
En plats
Att sitta på

En insikt
Att förstå varför
Att vilja allt
Men inget göra
Att älska någon
Att be
Henne komma
Men inte
Öppna dörren
När hon knackar

Jag förstår nu
Jag vet nu
Att jag måste kunna
Göra något rätt

En enda gång
I livet

För hennes skull...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 192 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-03 09:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
underbara tankar...om jag inte ger henne en stol att sitta på, inte öppnar när hon knackar...
Du uttrycker dig så fint och målar upp känslor genom vardagssaker....
2012-01-03

    ej medlem längre
..fast.. då kanske berättelsen tar slut..
den lever nu, vidare via fantasi och förhoppningar,
drömmar och så vidare.. om en sådan kärlek
möter verkligheten, kan den blomma och då avslutas
berättelsen ofta med:"också levde de lyckliga i alla sina dar"
eller så blir det mindre lyckligt.. också finns liksom den berättelsen
som berättas här, med cliffhangers inte riktigt kvar mer..
2012-01-03

  Ninananonia VIP
:) ja det låter som en bra idé
2012-01-03

  Rise Little One
Precis så TT, man kommer ingen vart med bara sin önskning - hur stark den än är...
2012-01-03

    lory
underbart insikt....hoppas att du gör något åt det....kram
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT