Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomhud

Utomhud Jag befinner mig i
solitud
Inget står emellan
mig och Gud
Jag trivs bra när jag är
utomhud
Inga glåpord bara
infraljud
Varken lati- eller
longitud
Så tyngdlös när jag är
utomhud




Fri vers av George
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-03 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George
George