Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma

Jag minns
när du brukade komma
över till mig och hur du
brukade låta mig komma
över dig men
nu är det som att jag inte längre
behöver dig så jag
sitter här och försöker komma
över dig




Fri vers av George
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 20:10



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Lek med språket kul!
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

George
George