Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NI FÅ TOLKA HUR NI VILL! värme och kärlek till alla själar...


Du frågar vem jag är?

När du visar ditt sanna jag
jag är din själsfrände
när du ältar dina bekymmer
jag är din vän
när du vill mysa
jag är din ängel
när du vill äta gott
jag är din gourmekock
när du vill dansa
jag är din bacchiatta partner
när du vill älska
jag är din dröm
när du vill knulla
jag är din hora
när du vill sjunga
jag är din stämma
när du vill ha barn
jag är din Madonna
när du vill hjälpa världen
jag är din Moder Teresa
när du vill gråta
jag är din näsduk
när du vill resa
jag är din navigator
när du vill sitta i soffan
jag är din tystnad
när du vill leka
jag är din akrobat
när du vill dricka sherry
jag är din eftersmak
när du vill simma
jag är din ocean
när du vill flyga
jag är din fantasi
när du vill skriva
jag är din musa
när du vill måla
jag är dina färger

Jag är allt och lite till...






Fri vers av lory
Läst 428 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-03 16:12



Bookmark and Share


  fillatelli
Håller med cyberlife lite här.

Så länge du gör det för att DU vill så tycker jag att det är ok.
Annars måste vi ta en kurs i att bli lyft. ;)

Men, att du skulle vara på väg att bli självutplånad?? Näääääää !

Som vanligt sköna bokstäver, tankar och stayups :)
2012-01-10

  Minkki VIP
allt i ett, ändå inte allas eko
2012-01-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnan är alltet, kan man summera det till:)
2012-01-04

  Lars Hedlin
JAG ÄR!
2012-01-04

  M M Mannheim VIP
Lika härligt skrivet, diktat som alltid speciellt när det är erotiskt laddat.
2012-01-04

  Ronny Berk
fantasin under flygturen - musan under skrivturen... med värme och kärlek...delsvaret på frågan...
2012-01-03

  Peter Stjerngrim VIP
Hmm ... tror du platsar bland de aspiranter som allra bäst motsvarar mina förväntningar på den som är ämnad för mig ...
- Nej, det är inte ett uttryck för den typiska manligheten
ty det du tar upp i listan är det allra minsta du kan förvänta dig själv att få, känna och uppleva tillsammans med mig att du får av mig utöver allt annat du kommer att få känna med mig ...
- Hmm, om du råkar vara den dig som ämnad för mig förstås ... :)
2012-01-03

  PPQ
coolt porträtt
2012-01-03

    Ken Cassel
Hihi
::))

Kramar!
2012-01-03

    ej medlem längre
Du är: en levnadskonstnär!
2012-01-03

  LassO
stämnings fullt...
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen