Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att jag var vacker som en fjäril

Du sa att jag var vacker som en fjäril
men allt jag kunde tänka på
var att du tyckte jag var en äcklig liten larv
med vingar




Fri vers av George
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-03 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George
George