Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till - http://open.spotify.com/track/67Hna13dNDkZvBpTXRIaOJ


Förförd & Tagen



Höfter åmar, klär av sig ren
den fina flickans namn

bleknar

Sida till sida, binder cirklar
viskar glöd, rodnar
där nacke möter öra

Fingrar sakta, dold hud
rosa lustan, spettskantens svarta portar
Tänder hungern
i den blick

som girigt glittrar

Svankar, kröker rygg
lyfter armar - stönar
Slickar leendet, särar läppar

Bröstkorg blottad

hjärtat hamrar under
livet som bultar

Biter vädjan
ber, på bakbundna knän
väntar - bli tagen

och föra två kroppar
samman








Fri vers av Baystream
Läst 914 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-03 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Återigen dessa starka bilder, en text med brutal sinnlighet, svår att värja sig emot..och varför skulle man det?
2018-09-11

    ej medlem längre
En av de mest explosivt sensuella texter jag läst...du är här i sanning en mästarinna

"Bröstkorg blottad"

"Biter vädjan
ber, på bakbundna knän
väntar - bli tagen"

Triumferande erotika. Här har vi alla något att lära

Dessa bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack

Bokmärks
2012-01-06

    ej medlem längre
heja kärleken misann. upplyftande poesi.
2012-01-06

    ej medlem längre
Smakfull - sensuell - skön!
2012-01-04

  F.
Inget är så svårt som att skriva sensuellt utan att det går över gränsen. Du gör det helt fantastiskt. Sparar den här.
2012-01-04

  Armo
Åh, en sån sensuell text att läsa till morgonkaffet! Grymt!
2012-01-04

  LenaJohansson VIP
bra skrivet...o läcker
2012-01-03

    Max Poisé
Vansinnigt läcker text!!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream