Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkret skingras av ditt namn...


Jag fann dig när allt var som mörkast..

Döden låg och lurade
omfamnad av den

Blek,svag och matt av livet
Någon fann mig och såg till att allt vände
med sår som synliga var.
betraktade jag dem andra,och deras sår

Smärtan under denna tid blev svår
men jag fann dig på en enslig stig
som du sa ledde till livet
Och på den vägen är det

jag är fortfarande djupt tacksam över den
stig jag valde

och jag hyllar Honom dag som natt

ja min själ fann tillslut sin efterlängtade skatt




Fri vers av marie-helene
Läst 507 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-03 18:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart, är tacksam för din skull : )
2012-03-26

    ej medlem längre
Ja, när skatten flyttar in i hjärtat. Då sker förvandlingen.
2012-02-19

  anits VIP
Så fint att du fann den rätta stigen
2012-01-17

  Bibbi VIP
Tack för ett underbart vittnesbörd!
2012-01-10

  Vilhelm
Grattis, låter som det var i sista minuten. Vårda din skatt.
2012-01-05

  Vilhelm
Grattis, låter som det var i sista minuten. Vårda din skatt.
2012-01-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Någon att vila
emot och till
någon som väl
en vill, underbart
att få känna till.
Ljuvligt berättat!
****************
2012-01-04

  Lorenzolars
Att finna DET
2012-01-04

  Ronny Berk
såväl ljus som mörker ryms inom den fina poesin; känslan av det rätta valet väl förmedlad till mig som läsare
2012-01-03

  Seglaren
Det är ett enkelt budskap om nån som har det svårt och får hjälp av en hjälpare.
Det finns inte mycket detaljer. Dem får vi fylla i själv. Men huvudbudskapet är trösterikt. Det finns hjälp, även när det ser som mörkast ut.

mvh- Seglaren
2012-01-03

  Vici
Underbart!

Fint och känsligt
om den smala vägen
och att finna den...
2012-01-03

    ej medlem längre
ser den ensliga stigen
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene