Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att chansen att det blir du och jag är liten Men jag tror att den kanske finns Jag är hemma igen nu, och jag är sliten I flera delar, för jag minns


Jag vet att jag saknar dig







Och jag vet att det är många mil emellan oss
Och jag vet att det kanske aldrig blir vi

Och jag vet inte egentligen vad du tycker om mig
Och jag vet inte egentligen om du vill någonting


Vi känner inte varandra

Jag vet inte vem du är



Men jag vet

att mina händer passar bra i dina


Och jag vet

hur dina födelsemärken på ryggen känns under mina fingrar

för jag kunde inte låta bli att röra dig när du sov


Och jag vet

att dina läppar är mjuka mot mina


Och jag vet

att din andedräkt mot min nacke gör mig lugn




Och jag vet att jag tycker om dig

Och jag vet

att jag saknar dig








Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-03 21:55



Bookmark and Share


    glasa VIP
fin
och lugn
ganska helig
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz