Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalt

Vänner som bekanta!
Att ta hand och känna.

Skapa kvällen som söndrar drömmarna om DOM

Tomheten i 'the whole' jag ser.
Även om jag stolt spelar katalysator för det som måste ske.

'hur mår du' är svaret på frågan 'hur mår du'.

Låt nätverken verka
jag går hem när det är beställt

Jag är en man i skor,
en lärjunge som använder hästarna.

Masker är det vi kan visa.
Men inget jag vill se igenom.




Fri vers av m-in
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-03 22:41



Bookmark and Share


  Line W
Snyggt som fan!
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

m-in