Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dygnsrytm

Jag har armarna
så din kropp blir utan
när vi ligger sked
för att sova

bena sitter på
någon av oss
när vi ligger på sidan

Tidvattnet ligger högt
och månen belyser natten
med dess strövare ,där ute.

En kudde är inget substitut
jag vet

Men hur gör du?
när själv inte är nog!

Allt svårt kan inte ledas vid handen

Fråga! hur kan solen få en att glömma bort en sömnlös natt?
svaret är rent kemiskt

Frukost på detta
bröd bönor och bacon
mun på tunna

viktigaste är ju att man kan arbeta




Fri vers av m-in
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 23:18



Bookmark and Share


  Line W
Så jävla bra.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

m-in