Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dysterkvist



Dysterkvist
Är inte yster visst
Men om man mist
Det man älskat mest
Är det varken fest
Eller bäst
Då han oftast mår pest
Nuförtiden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO