Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyvärr är "vi" män många ggr så, fega...


Känslosamt-al not


Killar
Talar inte om känslor
I alla fall inte nån jag känner
Det har hänt bara nån gång, tänk er att nån skulle sitta i byggbaracken under frukost när man äter matlådan och säga ”jag har haft sån ångest inatt”? Eller om densamma skulle säga, ”jag är så ledsen jag tror min fru är otrogen”.
Eller kanske ”jag har så dåligt samvete tror jag måste berätta om min otrohet för min fru, jag orkar inte med det här längre”.
De skulle inte funka känns det som, eller på fikarasten med andra säljare

Men andra saker kan man snacka om i förbifarten liksom, ”ja du vet kärringen som är granne jag drog över henne i lördags” eller kanske… eller smärta, sjukdom, i alla fall bland sina ”vänner” inte öppet. Nej en man ska va stark, hård, okänslig inte erkänna att saker gör ont. Varken det är på insidan eller utsidan…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO