Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...precis så...


Sexordsnovell


Tomhet inuti. Oberörd utanpå. Vill dej.



//TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 450 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-04 09:01



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Kul det här med sexordsnovell! Jag läste titeln snabbt och öppnade förväntasfullt. Jag trodde det stod sexnovel!
2012-01-11

  Minkki VIP
Mer sagt i sex ord än i många av dina dikter. Texten är stark!
2012-01-04

    Birgersdotter VIP
stor stor igenkänningsfaktor
2012-01-04

  Linda CH VIP
Stark på känslor! Applåd!
2012-01-04

    lory
säger allt.....
gör ont men en strimla av hopp syns rakt igenom..kram
2012-01-04

    bitch
åh...älskar den!!!
2012-01-04

  prinscess VIP
ja så kan det ju vara.stor tomhet
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT