Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El Camino

vi vaknade efter nattens storm
i varandras famn
med tunga moln
bakom oss
med kantstötta känslor
salta tårar likt regndropparna
gled över våra liv

vi har varit ärliga mot varandra
vi har öppnat det innersta
vi vågade visa oss nakna

vi vaknade med en ny insikt

att vi kommer att kärleksvandra tillsammans

El Camino




Fri vers av lory
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-04 10:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Avskalat i sin nakenhet "APPLÅDER"
2012-01-07

  Lorenzolars
Jag gillar:)
2012-01-07

  Ninananonia VIP
Vackert..el camino...
2012-01-04

  M M Mannheim VIP
Ja jag kan bara säga! Bra! Viken känsla du kan lägga in i dina dikter. så slutet "El Camino"
2012-01-04

  LenaJohansson VIP
fint
2012-01-04

  LassO
härlig bil V8 ;)
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen