Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emmie 5 år


Barn är poeter




Barn är poeter

Så här sa min dotter nyss:

"Jag önskar jag var en lykta som kunde flyga..."




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-01-04 12:19



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbar frihetsliknelse
klart de är!
2012-01-06

  Seglaren
Det visar att barn har fantasi.
Naturligtvis första frågan blir vilken sorts lykta hon menan: BILlykta, GATUlykta eller STALL-lykta?

Nu tycker alla det är så gulligt.
Men om jag skulle säga samma sak eller hitta på något liknande fantasirikt skulle det inte vara gulligt alls.

Det är mera hennes ålder som är anmärkningsvärd än det där uttrycket i sig.

Vänlig hälsning
2012-01-06

  Per Blomqvist
Lyktan i livet
Lyckan givet
2012-01-06

  Linda CH VIP
Underbart fantasifull kommentar! :))
2012-01-06

  Minkki VIP
fylld av ljus och värme att dela med sig - kanske som Tingeling ?
2012-01-06

  walborg
Så fint - ingenting som tar emot.
2012-01-04

    Birgersdotter VIP
vacker komentar
2012-01-04

    lory
oh vad gulligt....barn är ärliga ...
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP