Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken!

Så nära men ändå så långt borta
Det är nästan så att man kan ta på den
Känna av den
Men bara nästan
Så nu kan man inget annat göra än att tråna och sukta och längta och hoppas att den bara ska komma åter
eller åtminstone lite närmare...

Ken Cassel
4/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-04 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel