Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vill ha dej här...NU...


Ett ark fyllt av tomhet...


Jag vill
Skriva glada ord
Som rinner som
En porlande bäck
Över pappret

Jag vill vara
Sprudlande lycklig och glad
Skriva hyllningssånger
Till livet
Och sjunga kärlekens lov

Men mina ord
Rinner trögt som sirap
På ett smutsigt bord
På ett smutsigt papper
Orden faller tungt
Över bordskanten
Mot golvet

Jag vill skriva
Att hon kom tillbaka
För att hon ville mej
När hon kom

Att hon förstod
Stormen hon startade
I mitt inre
När hennes röst
Nådde mitt öra
Efter så många dagar

Jag vill skriva om glädje
Om soliga dagar
Om regniga dagar
Om nätterna
Med dej
Vilande trygg och varm
I min famn

Men nu skriver fingrarna
Tunga ord
Av saknad och längtan
Och olycklig kärlek

Nu skriver jag
Ett ark fullt
Av tomhet...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 278 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-04 20:09



Bookmark and Share


  alvan
Rent praktiskt tänker jag att det krävs en rejäl hylla väl förankrad att arkivera dessa ark... Blytungt. Känner känslan väl. Vore det inte sprudlande att bli av med vemod och tunga ord. Istället skriva fjäderlätta drömmar och avbilder... Suckar lite lätt... Snart skriver du dom hoppas jag. Snart...
2012-02-29

    Birgersdotter VIP
vackert sorgligt...känns i hjärtat
2012-01-05

  Vilhelm
Fint, det är svårt att stanna i det fina. Alltid rädd att det inte ska räcka.
2012-01-04

  Hanna Mari Wallin
vilken inledning för att sedan gå över till
sorg och vemod

otroligt vackert och sorgset...
2012-01-04

  Maiah VIP
Livet vore verkligen tomt utan kärlek
2012-01-04

    ej medlem längre
så, bokmärkt.
2012-01-04

    ej medlem längre
så jäkla bra rytm.. så jäkla poesi.. rakt av..
så jäkla bra...
2012-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Mao Tse-tung sade att de oskrivna arken är bra. Dem kan man fylla med skönhet.
2012-01-04

  Ninananonia VIP
Men du lämnar faktiskt ett ark fyllt av längtan och kärlek...
2012-01-04

    ej medlem längre
Åh, vad jag tycker om din text!
2012-01-04

    Anneli A
För mig en väldigt vacker tomhet... :)
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT