Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens sämsta immunförsvar

Världens sämsta immunförsvar
Det är vad jag tror jag har
Ingen medicin alls
hjälper när jag har ont i min hals

Kåvepenin, Alvedon,
allting är ett jävla hån
Låser in mig, släcker ljuset
Tänker inte lämna huset

Té med vitlök, ingefära
Varna folk som kommer för nära
Alla barnen hade det ljuvligt
utom George för han var snuvig




Fri vers av George
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-04 20:16



Bookmark and Share


  Cahaya
Roligt och dråpligt. Vet inte om jag ska gilla att du är sjuk eller bara att texten föddes då. Nja, vad är det som sägs? Ur nått ont föds alltid något gott... Och det gjordes det ju här. Bra rytmik i texten och bra rim.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

George
George