Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till spriten



När kärleken till spriten är som störst
Så finns det ingen törst, kvar
Och man tänkte först
Det är bara längtan till, mer alkohol
En fylla för själens hål
Men man säger att det är bara
För att det är gott som försvar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 21:35



Bookmark and Share


    lory
ska vi ta ett glas ,du och jag ahhahah
2012-01-04

    lory
ska vita ett glas ,du och jag ahhahah
2012-01-04

  Maiah VIP
Det är ett stort samhällsproblem du beskriver i korta ordalag. Tänk om missbrukaren förstod att det där hålet i själen måste lagas med annat än flytande....
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO