Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma eller inte komma med



Sett till att du får
Komma med
På sista båt från Singapore
Att du inte ropar ”ohoj”
Förrän planet lyft
Från Hanoi
Att du inte står näst
Efter att sista tåget åkt från Bukarest
Och då allt står på spel
Och att det är livet för din del
Och ordna så det inte är din lott
Att sitta och bli förhörd av Pol Pot
För den lotten är alltid en nit
Att krig är alltid ett skit
Hur man än vänder….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO