Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insektshjärnor

Vi är timmermän och dödsur
kryper moturs, letar tid
om något faller nu är det regn
om något händer är det menat

vi tror att vi fångar det vi söker
i drömmen, håller fjärilar i glas

du är en älskad som ropar mitt namn
ögonblicket innan jag vaknar
och alla ord som betydde något
blir till skalbaggar under huden




Fri vers av Grävling
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 23:29



Bookmark and Share


  /Isabel
Har läst några av dina texter och det är god läsning. Denna gillade jag, du skriver bra.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling