Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rudimentärerna

Vårt eget främmande väsen
björndjur, dolksvans, trilobiter
hur de växer sig ohållbara
lågande, gnistrande otämjda
låter den tidigaste morgonen
smälta som blåbär i munnen
och vi kan inte uttrycka dem
på annat sätt, vi kan inte svälja
orden osägbara bakom pannbenet:
att inte veta vad att göra av sig
en kärlek som bryter revben
och åter blir fossil




Fri vers av Grävling
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 23:29



Bookmark and Share


    Vakuum
Vackert, väldigt vackert!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling