Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sand




Livets strand
Livets rand
Livet Samarkand

Livets kommentarer slutar ofta
På and man kan under varför
Ibland




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO