Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKG

Det sägs att jag sover så stilla
så stilla, som vore jag död
och i drömmen söker jag förgäves
betydelsen av ditt namn
tappar jag taget om dig i sömnen
kommer marorna strax lunkande
ur hörnen där de tysta bidat tid
tränger sig på som blöta hundar
slickar värme, kurar sig intill
och drömmen blir till oåtkomligheter
ilande hjärtrytmskurvor
snärjande lakan om din kropp
men din hand finner min i drömmen
lugn som när katter somnar
spinner du vaggvisor i min famn
och kanske kommer jag att vakna
kanske kommer du att vara borta
men i natten är du min
och alltid




Fri vers av Grävling
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-05 01:26



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
synnerligen bra inledning och så drömskt febrigt sinnlig.. men vill arbeta om slutet som blir lite abrupt och annorlunda mot början
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling